Goran Paradžik novi predsjednik sudaca ŽZH

U Gradskoj vijećnici u Ljubuškom sinoć su se okupili najutjecajniji nogometni suci iz Bosne i Hercegovine na izbornoj Skupštini Udruge nogometnih sudaca i instruktora u Županiji Zapadnohercegovačkoj i izabrano je novo vodstvo Udruge pred kojim su mnogi izazovi, piše Ljubuški portal. Oni će uložiti zajedničke napore na unaprijeđeniju sudačke organizacije te tako pokušati popraviti trenutno stanje kojim je mali broj sudaca zastupljen u visoko rangiranim domaćim i međunarodnim natjecanjima.

Čestitku i podršku sucima Županije Zapadnohercegovačke svojom nazočnošću na Skupštini je pružio Josip Bevanda, predsjednik Županijskog nogometnog saveza.

„Svima koji ste izabrani želim uspjeh u radu, da radite na dobrobit nogometa, jer vi ste bitan segment ne samo na terenu, nego i u društvu“, kazao je Bevanda.

Zahvalivši svim prisutnim sucima na potpori i ukazanom povjerenju novi predsjednik Udruge, uspješni dugogodišnji nogometni sudac Goran Paradžik je u obraćanju naglasio:
„Na samom početku zahvaljujem bivšem predsjedniku Spomenku Mandiću, koji je ostavio velik trag u Nogometnom savezu BiH, ali i u Udruzi jer smo za njegovog mandata imali možda najveći broj članova u svim ligama, a sada imamo svega tri. Hvala, i svima drugima koji su svojim radom pridonijeli radu Udruge, mi ćemo nastaviti raditi časno i pošteno. Udruga nogometnih sudaca i instruktora u Županiji Zapadnohercegovačkoj raditi će na dobrobit sviju nas i ja ću dati svoj maksimum da to bude tako“, istaknuo je novoizabrani predsjednik Paradžik te prisutne suce pozvao da se prisjete prijatelja Vjekoslava Šimunovića koji je preminuo od teške bolesti.

Na samom kraju službenog dijela programa novoizabrani predsjednik Paradžik je dr. Zoranu Rebcu, predsjednik Komiteta za suce i suđenje u NS, jednom od najboljih sudaca u povijesti BiH i Emiru Pilavu, direktor odjela za natjecanje i direktoru Nogometne reprezentacije BiH, inače dugogodišnjem instruktoru FIFE uručio umjetničke slike kao znak poštovanja i nastavka uspješne suradnje i daljnjeg rada.


„Želim puno sreće, dolazi težak posao, znamo s kakvim se problemima susrećete i znamo da je teško ispuniti osnovnu funkciju udruženja, osposobljavanje i zadržavanje kadrova. Vi ste mala županija i imati ćete puno muke, ali rada da se stekne rezultat“, kazao je Pilav.

Na svečanoj Skupštini sudjelovalo je dosta uglednih gostiju među kojima su bili Ivan Beus, potpredsjednik Nogometnog saveza BiH i Dragan Soldo, član Izvršnog odbora NS/FS BiH.

© 2022. Udruga nogometnih sudaca i instruktora Županije Zapadnohercegovačke. Sva prava pridržana!

 E-mail: unsizzh@gmail.com

Partneri


           

 

Pretraga